Huidverbetering en gezichtsbehandelingen

Let op! Er worden alleen nog nieuwe afspraken ingepland voor acne behandelingen en permanent make-up.

Bij Puur Huidvisie kun je terecht voor een heerlijke ontspannende behandeling of een behandeling gericht op anti-aging of andere huidproblemen.


Starten met een behandeltraject bij Puur huidvisie?
Dan beginnen we met een Proskin60 behandeling. Dit is een heerlijke uitgebreide behandeling inclusief 1 module zoals epileren, verven of harsen. Ook zetten we apparatuur in zoals ultrasound en de Beautyangel lichttherapie. Apparatuur zorgt ervoor dat we op een ontspannen manier de behandeling nog wat krachtiger kunnen maken.

Huidanalyse voor behandelingen op maat
Voorafgaand aan alle behandelingen krijg je een uitgebreide huidanalyse. Na deze analyse, weet ik precies wat jouw huid nodig heeft. Samen spreken we jouw wensen en behoeften door en daarna start ik met de behandeling. Ook kan ik werken aan specifieke problemen zoals acne, pigmentatie, fijne lijntjes en rood/gevoeligheid van de huid.

Actuele kennis en materialen
Door regelmatig aan trainingen deel te nemen blijf ik alle nieuwe ontwikkelingen volgen en doe ik veel ervaring op om de perfecte behandeling te kunnen garanderen. Apparatuur zet ik in om de behandelingen nog krachtiger te maken waar nodig is.


Beknopte uitleg over de behandelingen (verderop deze pagina vindt u een uitgebreide uitleg van de verschillende mogelijkheden):

  • De Dermalogica Proskin behandelingen zijn geschikt voor ieder huidtype en heeft vele mogelijkheden.
  • De Expert active behandelingen bevatten een intensieve peeling en zijn daarom niet altijd geschikt. Samen werken we naar de pro power peel toe door de huid te primen en voor te bereiden.
  • De 2B-biopeeling treatments zorgen voor een snellere huidvernieuwing van binnenuit. Een peeling op basis van kruiden maakt de oppervlakte glad en reinigt intensief de huid.

Ik werk met de Beauty angel elt. Dit apparaat stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, zorgt voor een betere hydratatie, laat de huid sneller herstellen en maakt de huid glad. De Beauty angel elt is zowel los te boeken als in een behandeling.


Dermalogica expert behandelingen
De Dermalogica expert behandelingen bevatten de Pro Power Peel. De behandelingen werken op de cel vernieuwing van de huid door intensieve ingrediënten. Door het gebruik van natuurlijke zuren zuiveren en egaliseren we de huid. Ook de huidstructuur verbetert, poriën verfijnen en de huid wordt gladder. De behandelingen zijn zowel los te boeken als in kuurverband.

“Tip: boek een kuur van 3 of 6 behandelingen in 6 of 12 weken en krijg 5% korting per behandeling en ontvang gratis het Pro Power Peel kitje.”

De expert 60 behandeling bevatten het gebruik van apparatuur en de hals en decolleté worden meegenomen. (Werkt zeer effectief op fijne lijntjes). In de expert 30 behandeling behandelen we alleen het gelaat en is prima om mee te beginnen als je geen ervaring hebt met een intensieve peeling.


JK bio peeling
Doeltreffend bij huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, rimpels, littekens, eczeem, gerstekorrels, vale rokershuid, zwangerschapsmasker, en andere huidproblemen. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode huidcellen om zo de huid zich weer te laten vernieuwen. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden. Het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar. De huid is gladder, schoner en egaler.


Vanwege aanhoudende drukte neem ik nog wel nieuwe klanten aan maar alleen op beschikbaarheid. Het kan dus zijn dat u niet direct aan de beurt bent.

Bekijk hier de prijslijst.